Sähköpostiosoite etunimi.sukunimi(at)sastamala.fi

2.lk        Sanni Wahlroos

3.lk        Taina Niininen

4.lk        Ramona Vesterbacka

5.lk        Leena Iso-Ketola-Ryyppä, koulunjohtaja (puh. 040-1977491)

6.lk        Minna Lehtimäki

Tuntiopettaja  (ru)                                     Minna Lehtivuo   (Sylvään koululta)

Tuntiopettaja  (en)                                    Liisa Malmi  (Sylvään koululta)

Tuntiopettaja (tn)                                      Matti Rintamäki (Sylvään koululta)

Resurssiopettaja (ti ja to)                         Tiina Isolähteenmäki (muut päivät Varelius)

Erityisopettaja                                           Päivi Kivelä        (puh. 0400-943198)

Koulunkäynninohjaajat: Tiina Järvinen (AIP-vastuuohjaaja) Tanja Korkiamäki (Räminä), Tiia Kaapu (koululla ma, ke ja to)

Meitä arjessa auttaa myös Jari Supponen

KEITTIÖ- JA SIIVOUSHENKILÖKUNTA

Hanna Takku , Hannele Ylinen ja Helena Kaukonen (keittiö puh. 040-1382067)

TALONMIES

Pekka Klinga

KOULUTERVEYDENHOITAJA

Tuulia Kauppinen (puh. 040-5069932 tai wilmassa, paikalla maanantaisin sekä pedagogisessa tiimissä)

KOULUPSYKOLOGI

Linda Lehtiniemi  (tavoittaa parhaiten wilma-viestillä) Mukana oppilaiden tukena, testauksissa ja luokkatilanteissa.

KOULUKURAATTORI

Annimaija Hiitti. Hän on mukana luokkien arjessa lukuvuoden aikana.

KIRJASTONHOITAJA

Saija Rajamäki paikalla ke 12-18 ja pe 9-14