Stormin koulun oppilaskunta

Stormin koulun oppilaskuntaan kuuluvat kaikki koulun oppilaat. Kukin luokka (2.-6.lk.) on edellisenä keväänä vaaleilla valinnut joukostaan kaksi edustajaa oppilaskunnan hallitukseen. Sama henkilö ei voi edustaa luokkaansa kahtena perättäisenä kautena.

Hallitus kokoontuu ohjaavan opettajan johdolla tarvittaessa perjantaisin. Kokouskutsu toimitetaan oppilaskunnan ilmoitustaululle hyvissä ajoin ennen kokousta. Oppilaskunta järjestää tempauksia ja tapahtumia oppilaiden iloksi. Oppilaat voivat tehdä ehdotuksia oman luokkansaa edustajalle, joka tuo asian esiin hallituksen kokouksessa.