Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Koulun kerhot

Liikuntakerhot

1-3-luokkalaisten kerho on keskiviikkoisin klo 13-13.50, ohjaaja liikuntatoimesta.

Teatterikerho Hupia

Stormin koululla toimiin Teatterikerho Hupia. Hupia on perustettu alkuvuonna 2008 ja se toteuttaa yhden produktion lukukaudessa. Kerhon tavoitteena on mahdollisuuksien mukaan perehtyä teatteri tekemisen eri osa-alueisiin: käsikirjoituksen tekemiseen, puvustukseen, lavastukseen, ääni- ja valotekniikkaan sekä esiintymiseen. Teatterikerho kokoontuu kerran viikossa, mutta ensi-iltaa edeltävällä viikolla harjoituksia on enemmän. Kerho on tarkoitettu Stormin koulun 5.-6.-luokkalaisille. Kerho kokoontuu tiistaisin klo 15-16.

Lyhytkerhot

Lukuvuoden aikana tarjotaan koulusta lyhyitä kerhoja eri teemoilla, mm. käsityö. Kevätlukukaudella toimii 8 kerran tiedekerho 3-6-luokkalaisille perjantaisin klo 8-9.