Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Koulun kerhot

Liikuntakerhot

1-2-luokkalaisten kerho on torstaisin klo 13-13.50, ohjaaja liikuntatoimesta.

Teatterikerho Hupia

Stormin koululla toimiin Teatterikerho Hupia. Hupia on perustettu alkuvuonna 2008 ja se toteuttaa yhden produktion lukukaudessa. Kerhon tavoitteena on mahdollisuuksien mukaan perehtyä teatteri tekemisen eri osa-alueisiin: käsikirjoituksen tekemiseen, puvustukseen, lavastukseen, ääni- ja valotekniikkaan sekä esiintymiseen. Teatterikerho kokoontuu kerran viikossa jaksoittain. Kevään kerhon ajankohta vielä auki.

Lyhytkerhot

Lukuvuoden aikana tarjotaan koulusta lyhyitä kerhoja eri teemoilla, mm. käsityö. Kevätlukukaudella toimii 8 kerran tiedekerho 3-6-luokkalaisille perjantaisin klo 8-9.

Pukstaavin kerho

1-2 -luokkalaisille maanantaisin klo 13-14, ohjaaja Emma Naskali.