Koulun kerhot

Liikuntakerhot

1-2-luokkalaisten kerho on torstaisin klo 13-13.50, ohjaaja liikuntatoimesta.

3.-6. -luokkalaisten liikuntakerho jaksoittain torstaisin koko lukuvuoden ajan.

Teatterikerho Hupia

Stormin koululla toimiin Teatterikerho Hupia. Hupia on perustettu alkuvuonna 2008 ja se toteuttaa yhden produktion lukukaudessa. Kerhon tavoitteena on mahdollisuuksien mukaan perehtyä teatteri tekemisen eri osa-alueisiin: käsikirjoituksen tekemiseen, puvustukseen, lavastukseen, ääni- ja valotekniikkaan sekä esiintymiseen. Teatterikerho kokoontuu kerran viikossa jaksoittain.

Erätaitokerho

Lukuvuoden aikana tarjotaan yhteistyössä Riistanhoitoyhdistyksen kanssa erätaitokerhoa ainakin 3.-6. -luokkalaisille tiistaisin klo 15-17.

Puhallinkerho

Tiistaisin musiikkiopiston puhallinkerho.

Bändikerho

Torstaisin klo 13.30-14.30 bändikerho 3.- ja 6.- luokkalaisille.